el millor jugador de la història

Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 8 de març del 2012

A QUARTS!!

El Barça es va imposar davant un resultat de 7-1 davant el Bayern de Leverkusen en el Camp Nou. Un reslutat que demostra la superioritat del Barça davant equips com aquest.
5 gols de Messi i 2 de Tello van fer que fos una nit magica a l'estadi. Un últim gol del Leverkusen va fer que marquessin el gol del honor.

Al començar el partit en Messi estava normal, sense intervenir molt en el joc, a causa de que tenia unes dècimes de febre i amb mal de cap. Però en el minut 25, l'argentí va obrir el marcador. Minuts més tard va marcar 2 gols més, aixó feia que ja portés un hat-trick abans de la 2a part. En la 2a part va marcar 2 gols més que van fer que s'en anés del estadi amb 5 gols i la pilota cap a casa. La veritat és que va ser un partit espectacular, en que va ser el millor en tots els aspectes. D'aquesta manera ja porta 12 gols en 7 partis de Champions.