el millor jugador de la història

el millor jugador de la història

Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 21 de març del 2012

A 5 punts provisionalment!

Després de que el Madrid empatés el cap de setmana i el Barça guanyés, la distància que es va quedar entre els 2 equips era de 8 punts! Però a vegades es fan partits entre semana i ahir va jugar el Barça contra el Granada.
La veritat és que va ser un partit que semblava fàcil perquè es jugava en el Camp Nou i contra el Granada, un equip que acaba de pujar de 2a Divisió. Les condicions meteorològiques no eren gaire bones, ja que plovia un a mica i la gespa estava massa mollada.
El Barça s'en va anar a la mitja part amb un 2-0 on el partit ja semblava sentenciat, però no.
En començar la 2a part el Granada va marcar 2 golsi va empatar el resultat, 2-2.
Més tard van entrar Tello i Iniesta que van revolucionar el partit i van fer que el resultat final fós de 5-3. També cal destacar la imatge inicial de la samarreta dels jugadors en el calentament de Ànims Abidal, ja que li haurà de fer un transplantament de fetge. Avui es juga el Villarreal-Madrid, esperem que els blancs perdin, encara que en Guardiola digui que la Lliga està perduda.

Aquí us deixo el vídeo, en que és el gol d'en Messi que el fa ser el màxim golejador del Barça en la seva història.




El partit d'en Messi va ser màgic ja que amb les tres dianes que va marcar, s'ha converit en el màxim golejador de la història del Barça i com a màxim golejador de la lliga provisionalment. Últimament, després de la crisi que va passar, porta uns partit en que se'l veu en molt bon estat de forma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada