el millor jugador de la història

el millor jugador de la història

Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 21 de març del 2012

A 5 punts provisionalment!

Després de que el Madrid empatés el cap de setmana i el Barça guanyés, la distància que es va quedar entre els 2 equips era de 8 punts! Però a vegades es fan partits entre semana i ahir va jugar el Barça contra el Granada.
La veritat és que va ser un partit que semblava fàcil perquè es jugava en el Camp Nou i contra el Granada, un equip que acaba de pujar de 2a Divisió. Les condicions meteorològiques no eren gaire bones, ja que plovia un a mica i la gespa estava massa mollada.
El Barça s'en va anar a la mitja part amb un 2-0 on el partit ja semblava sentenciat, però no.
En començar la 2a part el Granada va marcar 2 golsi va empatar el resultat, 2-2.
Més tard van entrar Tello i Iniesta que van revolucionar el partit i van fer que el resultat final fós de 5-3. També cal destacar la imatge inicial de la samarreta dels jugadors en el calentament de Ànims Abidal, ja que li haurà de fer un transplantament de fetge. Avui es juga el Villarreal-Madrid, esperem que els blancs perdin, encara que en Guardiola digui que la Lliga està perduda.

Aquí us deixo el vídeo, en que és el gol d'en Messi que el fa ser el màxim golejador del Barça en la seva història.




El partit d'en Messi va ser màgic ja que amb les tres dianes que va marcar, s'ha converit en el màxim golejador de la història del Barça i com a màxim golejador de la lliga provisionalment. Últimament, després de la crisi que va passar, porta uns partit en que se'l veu en molt bon estat de forma.

dimarts, 13 de març del 2012

CÒMIC

El còmic que me llegit és el de "Tintín i el llac dels taurons".

SINOPSI
El còmic explica el robatori d'una perla per parts d'uns pirates anomentas taurons que roben diferentes fortunes en els museus i esl guarden en una nau que està situada sota l'aigua del llac. Tíntin, el capità i milú viatgen a Sildàvia per esbrinar qui ha estat el que ha provocat el robatori. Més tard descubreixen que han estat els taurons, que el seu líder és Papadopoulos. Aquests intentaràn que Tintín i els seus companys no els delatin.





AUTOR
L'autor de les aventures de Tintín, és Hergé:
-Tintín respecta i mostra interés per les altres cultures, igual que el autor.
-Té un estil anomenat lína clara: vinyetes quadrades i iluminades sense sombres.
-Va començar escribint per un diari.
-Tintín ha estat el seu màxim èxit, ja que és conegut a arreu del món.


VALORACIÓ
La veritat és que és un llibre que si t'agrada l'aventura és bastant recomenable, ja que en totes les pàgines hi ha acció i sempre passa algunna cosa interessant.

VIDEOTUTORIAL!


dijous, 8 de març del 2012

A QUARTS!!

El Barça es va imposar davant un resultat de 7-1 davant el Bayern de Leverkusen en el Camp Nou. Un reslutat que demostra la superioritat del Barça davant equips com aquest.
5 gols de Messi i 2 de Tello van fer que fos una nit magica a l'estadi. Un últim gol del Leverkusen va fer que marquessin el gol del honor.





Al començar el partit en Messi estava normal, sense intervenir molt en el joc, a causa de que tenia unes dècimes de febre i amb mal de cap. Però en el minut 25, l'argentí va obrir el marcador. Minuts més tard va marcar 2 gols més, aixó feia que ja portés un hat-trick abans de la 2a part. En la 2a part va marcar 2 gols més que van fer que s'en anés del estadi amb 5 gols i la pilota cap a casa. La veritat és que va ser un partit espectacular, en que va ser el millor en tots els aspectes. D'aquesta manera ja porta 12 gols en 7 partis de Champions.

dilluns, 5 de març del 2012

Costarà molt!

El Barça guanya a 3-1 al Camp Nou contra el Sporting en un partit que estava dominat fins al inici de la segona part.
El Barça va dominar la 1a part on es va acabar per 1-0 amb el gol de Andrés Iniesta amb una gran jugada de Adriano.
Al començar la 2a part expulsen a Piqué perquè era últim home i va agafar per la samarreta a un jugador contrari. A la jugada seguent el Sporting va empatar 1-1. El Barça va seguri dominant però en el públic es rumorava el famós rum-rum. Però una gran asistència d'Iniesta va deixar sol a Xavi que va firmar un golàs. Més tard Seydou Keita va marcar un golàs per l'esquadre que va deixar a tothom bocabadat.



En Messi no va jugar per acumulació de targetes grogues (5). Ell va mirar el partit al costat de la banqueta molt nerviós.

dijous, 1 de març del 2012

VIDEOTUTORIAL

1-Com titularé el meu videotutorial?
Kalité!
2-Em cal posar un subtítol? En cas afirmatiu, quin?
Malabars, pases,...
3-Què ensenyaré a fer?
Ensenyare a fer trucs, pases i malabars amb la pilota de futbol.
4-Tenint en compte que en el videotutorial cal que hi hagi, com a mínim, dues parts ben diferenciades, la demostració i l'explicació, quin contingut hi haurà a cada part?
A la demostració hi haura vídeos de com faig els malavars els pases, i l'explicació posaré els vídeos molt lentament o imatges per veure com es fa juntament amb la meva explicació.
5-Quan ho enregistraré?
Quan pugui.
6-És a l'exterior? Hi haurà molt soroll?
Sí, intentaré grabaro a un camp de futbol. No crec que hi hagi molt soroll.
7-Què faré per aconseguir la màxima qualitat d'imatge i de so possible?
Utilitzar una bona càmara.
8-Quina càmera utilitzaré?
La meva.
9-Em cal l'ajuda d'algú? De qui?
Sí, suposo que demanaré ajuda a un amic o a un familiar perquè em grabi.
10-Hi posaré música? Quina? D'on la treuré?
Encara no ho sé. Suposo que si que posaré música, intentaré posar una canço de "joga bonito"
11-Què posaré als crèdits?
Produccio, Grabacio, Lloc on ho he grabat i Música si en posu.
12-És bona idea incloure la URL del meu bloc als crèdits del videotutorial?
Sí, però l'hauries de passar lentament perquè la gent s'en recordés. Jo no la posaré.