el millor jugador de la història

el millor jugador de la història

Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 5 d’abril del 2012

Video lliure: ITÀLIA I EL DIA DESPRÉS!

Nosaltres (Alfred Planas i Adrià Antequera) farem un fotoreportatge de fotos i videos del el viatge que farem el dia 23 d'abril a Itàlia. Farem fotos de quan surtim de l'avió, menjant pasta, lligan amb les italianes,... juntament amb alguns vídeos en que surtirem fent tonteries. També grabarem i farem fotos del dia después, que serà el dia que arribarem ja que surtirem de festa junts i grabarem l'endemà al matí com anem a la platja i tornem a fer la "rotina normal". Grabarem els dies 23, 24, 25, 26, 27 i 28.
I per fer tot això utilitzarem 2 càmares i 2 ordiandors. Avanç de fer-ho, farem un guió tècnic per ubicar-nos una miqueta.


3 comentaris:

  1. Bé pero estaria millor grabar els monuments que visitarem, es a dir la torre pisa com ara d'altres i alguna tonteria a l'avió i, enrecordat de comprar una targeta gràfica de memòria per a la càmera. I alhora del titól no és "después" sino després. Podries explicar més detalladament en el que farem, com per exemple, dir que anirem a la fàbrica ferrari, també gravarem situacions en el hotel.

    ResponElimina
  2. cal que feu una llista dels llocs on graVareu alguna cosa.

    ResponElimina
  3. Christian, és que encara ens hem d'acabar d'informar de tots els llocs que visitarem.

    ResponElimina