el millor jugador de la història

el millor jugador de la història

Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 22 de novembre del 2011

INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLES

La intel·ligència que té el meu personatge del treball de recerca, que és en Leo Messi és la intel·ligència corporal-cinèsica, ja que ell és jugador de futbol. Això fa que se li dongui especialment bé aquest esport, ja que té unes capacitats d'aprenantatge molt avançades. També té alguna intel·ligència que no se li dona gaire bé (la majoria relacionades amb els estudis) com la  lògica-matemàtica i la  naturalista.


Intel·ligència corporal-cinèsica: És l’habilitat per a controlar els moviments del cos per a realitzar activitats físiques com ara esports i requereix una coordinació i un ritme controlat.


Ara us passo us ensenyo un vídeo del Leo Messi de petit en que ja es veu la capacitat i la facilitat que tenia en practicar futbol, i sense aixecar un pam de terra.

Aquí us passo el link d'un blog molt interessant que parla sobre les intèl·ligències múltiples:  http://blocs.xtec.cat/mibasics/category/howard-gardner/

2 comentaris:

  1. jugador incríble m'encanta el fons utilitzat et recomanaré al meu bloc mirate'l siusplau

    ResponElimina
  2. Està molt bé l'analisis de l'intel·ligència del Leo Messi però crec que hauries de posar també el teu tipus d'intel·ligencies:)!

    ResponElimina