el millor jugador de la història

el millor jugador de la història

Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 19 d’octubre del 2011

RECERCA

UNA HISTÒRIA IMPRESIONANT
Començaré parlant sobre els inicis del Leo Messi al Barça. Ell va començar a jugar a futbol amb l'equip del seu barri d'Argentina: Greandoli. Als 7 anys comença a juga en un equip del Rosario i d'allà el fitxarà el River Plate (equip molt conegut a Argentina) . En el River Plate li passan la revisió mèdica, i és aquí on descobreixen que el Leo pateix un retràs de creixement (desenvolupament de l'estrucura òsea) per culpa d'un retràs en les hormones de creixement. El seu pare es posa amb contacte amb un familiar seu de Lleida i li explica lo del Leo, però ell està preocupat per deixar la feina. També li comenta habiam si podria trobar feina per allà i li ofereixen una oferta laboral . Al passar per barcelona el porten a fer una prova al FC Barcelona. Carles Reixach es fixa molt amb ell i el fitxa. El Barça també proposa pagar-li el tractament al Leo, ja que era molt car. I desde aquí el Leo ha anat creixent com a jugador i com a persona a la masia del Barça. I ara està on està... siguen el millor jugador del món i dels millors de la història!

Ara hos explicaré una mica perquè em fascina aquest jugado i no un altre.
-És un jugador que domina i que pot jugar a totes les posicions de la delantera: delanter centre, extrem dret o esquerra i mitja punta.
-És un jugador molt rapid en espais llargs com en espais curts.
-Té un gran desborde tant pel centre com per la banda.
-Té un gran xut a porteria i és d'aquells jugadors que té gol (no saps com però sempre marca).

La seva família estava formada per:
Jorge Messi (pare del jugador )
Celia(mare)
Germans: Lionel, Marisol, Matias y Rodrigo
Totes aquestes persones son les que han ajudat al Leo a que estigui on està, ja que és una família molt humil i treballadora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada