el millor jugador de la història

el millor jugador de la història

Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 27 de febrer del 2012

A seguir així!

La veritat és que no vaig poguer veure el partit ja que el donaven pagant i en un horari tard. Però la informació que us explicaré le tret de les not,icies o d'alguns companys que m'han explicat el partit.

El Barça treus 3 punts del Cguer veure el partit perquèalderón en un partit amb molta intensitat i molta agresivitat davant el nou At.de Madrid del entrenador Simeone.
El Barça es va adelantar al marcador amb un gol de Alves davant una assistència de Fabregas i una gran jugada de Messi.
Falcao va marcar l'empat en una jugada desafortunada pels visitants.
Però Messi va marcar el gol de la nit en una falta en que va sorprendre al porter i a l'equip rival, que donava la victòria als culés:1-2.


En Messi es va treure un partit màgnific en tots les paraules. Li van anul·lar un gol per possibles mans que no ho eren, va fer una gran jugada en el 1er gol del Barça, va estar ràpid i elèctric com en el últim partit davan el València i va marcar el gol que va donar la victòria als blaugrana. Gran Leo!

dimarts, 21 de febrer del 2012

Gran Messi, Gran Barça!

El Barça va fer un partit espectacular, un partit d'aquells que quan l'acabes de veure surts satisfet i a més davant l'afició de casa i davant un rival molt fort (3er classificat) , el València.
Un gol molt matiner dels Valencians va provocar en el Camp Nou el típic rum-rum que es movia durant aquestes últimes etamnes a causa dels mals resulatats del Barça.
Però el Barça va saber reaccionar a la perfecció, amb 4 gols de Messi. 2 gols a la 1a part, i els altres 2 a la segona.
Finalment Xavi que va jugar 10 minuts, va matar el resultat amb el gol final.


Especatcular partit del Leo, que va marcar 4 gols, va ser letal en l'un contra un i s'el va veure elèctric en jugades que no acostumava a ser ell. Cal destacar la roda de premsa d'en Pep, que per altre vegada alava al millor jugador del món (Messi).

dimecres, 15 de febrer del 2012

Aquest es el Barça que volem!

Després d'una mala imatge a la lliga, tocava defensar títol en Champions. El Barça visitava un camp complicat: Bay Arena (camp del Bayern Leverkusen).
La 1a part va ser complicada pels blaugrana, ja que el rival que tenien davant es va tancar molt al darrere i hi havien pocs espais. Però una pilota que li cau als peus de Messi, aquest fa una gran passada a l'espai per Alexis i el primer de la nit.
La 2a part va començar amb un gol del Bayer Leverkusen de cap (1-1).
Però el Barça va saber reaccionar i va marcar el 1-2 una altre vegada Alexis.
Els últims 20 minuts el partit estava molt trencat i semblava un partit de tennis. Però una gran jugada entre Messi i Alves, fa que l'argentí marquí el seu 7è gol a la Champions i deixes la eliminatòria decantada pels culers (1-3).


El Leo va tenir una 1a part no gaire bona en la que va estar poc participatiu a causa de la defensa tant tancada dels locals. La 2a part, el Bayern va avançar líneas i el Barça ve tenir més espais. Aquests espais els va aprofitar en Messi en els quals va ser letal. Penso que el gol d'ahir li donarà confiança, ja que estava una mica baix de moral.

dilluns, 13 de febrer del 2012

La lliga s'escapa, a 10 punts del Madrid!

El Barça jugava en un camp complicat, "el reyno de Navarra". Jugava davant l'Osasuna, equip que quan juga a casa es fa més fort del normal. La varitat és que la temperatura era molt baixa i la gespa estava molt dura, factors que no ajuden als visitants.
Després d'un inici molt dolent del Barça i amb despistes no habituals, l'Osasuna es va avançar per un 2-0.
El Barça va marcar el 2-1 al come´nçar la 2a part, però no va ser suficient. Perquè un conjunt d'errades minuts després va significar el 1-3. El Barça ho va seguir intentant i va marcar un altre gol, però no va ser suficient. Resultat final, 3-2 i derrota del Barça.
Cal destacar la 2a part on el Barça va dominar molt, gràcies als jugadors de banda canterans, Tello i Cuenca.


Messi va estar poc participatiu i s'el notava molt cansat. Li convé estar alguns dias a la banqueta. En moltes accions tampoc no va estar acertat. Ànims Leo!

dijous, 9 de febrer del 2012

Una altre final de Copa!!

El Barça va jugar ahir contra el Valencia la tornada de les semifinals de la Copa del Rey al Camp Nou. El Barça s'ho jugava tot després d'un empat a Mestalla.
Un gol de Cesc Fabregas a la 1a part va obrir el marcador sorprenent amb una vaselina al porter valencià.
El Barça va insistir tot el partit, tot i que era un partit amb molta intesnsitat i Pinto va salvar alguna ocasió de gol. Però dominant i dominant, el migcampista Xavi va marcar el 2n gols després d'un gran jugada.



Messi va jugar molt bé, s'el va veure millor fisicament i en el un contra un se'l va veure bastant acertat. Espero que perquè no marqui, no rebi les crítiques que està reben últimament. Com diu en Pep, ja li entraran! Però com sempre ens va deixar marevellat amb les seves jugades!

dijous, 2 de febrer del 2012

No és mal resulat!!

El Barçaa va jugar ahir a Mestalla davant el Valencia l'anada de les semifinals de la copa del Rey. Va ser un partit molr dur fisicament i sense parar. Avui al col·legi parlava amb gent i estava com decebuda amb el Barça, però mires totes les coses que han passat ultimament i veus que no és tant mal resultat. Ultimament han rebut crítiques per tots llocs, acaben d'eliminar al Madrid de la Copa però els recorden que  estan a 7 punts, molts lesionats i la plantilla és curta,... A més el Barça ahir va fer un pal, va fallar un penalti i va dominar. Que més volen els culés?


En Messi, com ja vaig dir a l'ultim partit conra el Villareal, no està al nivell en que l'acostumem a veure. Ahir va fallar un penal, que donava la victòria als visitants, però va fallar. És veritat que li falta un pèl de velocitat i que no acaba d'estar encertat en algunes accions en les que és letal, pero penso que necessita descansar i que d'aquí pocs dias ja el veurem com sempre.