el millor jugador de la història

el millor jugador de la història

Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 31 de gener del 2012

Comentari sobre les captures de pantalla!

Caldria destacar el blog de la Maria Serra, ja que molt luminós i molts vistós a primera vista.
A mi en particular m'agrada molt el blog d'en Joaquim, ja que és molt divertida la imatge que va fer amb el Gimp i els colors que té, quedan bastan bé.
També m'agrada el blog d'en Sergi Camps, ja que té una imatge molt gran d'una bateria només al obrir el blog, i també l'estructura que té pega bastant amb el seu tracte als lectors.
El blog d'en Kawsu té un color blavós tot ell, i queda molt bé amb el tema de recerca que fa i l'equipació del jugador.
Un blog que no m'agrada gaire és el blog del peruano (Christian) perqué li trobu que l'estructura és molt simple i té tot ell un color grisós que no m'entra gaire per la vista.
Un blog que pel meu estil no m'acava  de fer el pes, és el de la Maria Puig perquè el trobu massa sobrecarregat dels colors del "leopardo", pot ser que perquè sóc un noi i no estic acostumat a aquests colors.
I un dels que trobu que estan més relacionats amb el seu tema de recerca és el de la Estel Marès, ja que és un blog agradable i té un disseny en general molt relacionat amb la música (el seu tema de recerca).

TIPUS DE GUIONS

Guió cinematogràfic: És allò que es mostra i veu la gent. El guió cinematogràfic engloba les accions dels personatges i els diàlegs. És com si diguessim tota l'actuació, obra, série,...

Guió literari: És tot allò que es diu parlant, ja que sigui a través d'una imatge o a través del so.

Guió tècnic: Són totes les indicacions que es fan per la gent que es dedica al so, camera, iluminació,...

Guió il·lustrat o storyboard: ÉS un plànol que està dividit en vinyetes, on es diu el que s'ha de fer en cada vinyeta. Exemple:posició de les llums

dilluns, 30 de gener del 2012

Empat del Barça al Madrigal!

Un partit amb molta intensitat en que el Barça no va poguer mostrar la seva millor versió davant un Villareal que va presionar molt al equip visitant. El Villareal va tenir les seves ocasions, igual que el Barça va tenir les seves. Peu això el resultat va ser 0-0.


El partit de Messi va ser borrós, ja que va intesrvenir poquet. Això si, quan va intervenir va fer molt mal, ja que els últims partits davant el altres equips no ha mostrat la seva millor versió.